Årets klubbmesterskap i Malvik FHK arrangeres lørdag 6. februar.
Covid-19-tiltak gjør at vi kun treffes i fjellet for en trivelig dag ute, og at vi dessverre ikke kan samles rundt et varmt måltid og felles premieutdeling etterpå slik vi pleier. Nærmere info om oppmøte kommer til deltakere i forkant!
Klubbmatchen avholdes i terreng i Stjørdal – vi får leie av Fjellstyrene i Stjørdal og Selbu Fjellstyre, og du må sette av hele dagen fra tidlig morgen til det blir mørkt.
Påmelding kan du gjøre ved å sende en melding på FB eller sende mail til post [alfakrøll] malvikfuglehund.no . Vi trenger navn på deltaker(e), og info om hunden(e) som skal være med: rase – navn – og om det er UK (9 mnd – 2 år) eller AK (over 2 år). Har du en hund som er for ung, men ønsker å være med for å se og lære, ta kontakt.
Mange har allerede meldt seg på etter å ha sett info på FB.
Pris er kr. 100,- per hund for å dekke terrengleie, påmeldingsfrist 25. januar!
Det blir mulighet for å ta apportbevis, husk egen apportfugl! (Det blir også en uhøytidelig apportkonkurranse, der det er viktig at alle har med egen fugl.)
Vi legger til rette for en gjennomføring i tråd med gjeldende Covid-19-tiltak, og oppfordrer alle som deltar om å følge disse og vise hensyn. (Alle som er med må registreres).
Vi ønsker spesielt velkommen til deg som er ny i miljøet, og ønsker å se hvordan en jaktprøve fungerer. Et klubbmesterskap vil være tilsvarende – men man lemper litt på reglene – for eksempel i forhold til ro i oppflukt, så alle får tilnærmet lik slipptid. Det er sosialt og lærerikt, og du vil møte trivelige folk med felles interesse rundt fuglehund.
Spørsmål – ta kontakt med Åse Hansen på mob. 95 28 55 98